Assortiment

Meubels op maat

Bij Geurtspakhuis kunt u allerlei meubels op maat laten maken. We werken met massief sloophout, alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen we de verschillende uitstraling krijgen van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd. We maken allerlei soorten en maten kasten,  eettafels en (klep)banken.

Vakmanschap

U zult versteld staan van het vakmanschap en de authentieke uitstraling. Omdat alles handgemaakt is en we werken met massief sloophout, hebben de meubels op maat een solide en sfeervolle uitstraling die leeft! Zo kunt u een uniek meubel laten maken, dat volledig voldoet aan uw wensen en wat niemand anders heeft. Dus echt maatwerk voor een scherpe prijs en met een unieke uitstraling!

Informatie over maatwerk

Heeft u vragen over maatwerk? Neem contact met ons op voor informatie over de vele mogelijkheden en een (vrijblijvende) offerte. Voor een kijkje bij projecten die we hebben gedaan, klik hier

Ook originele oude meubelen

Geurtspakhuis heeft voor de verdere aankleding van uw huis, winkel of horecagelegenheid hebben we ook een ruim assortiment oude meubelen en accessoires zoals banken, stoelen, kroonluchters, wandrekken, krukjes en meer.

Bij Geurts Pakhuis vindt u 1500m2 plezier aan oud en antiek.

Geef een reactie